Puudub Eestis kehtiv müügiluba või meil ei ole andmeid veel

Nicorette Patch SET

Nicorette Patch SET

uus Nicorette Patch SET 25mg/16h plaaster (nikotiin) - ükski teine plaaster pole tõhusam! Nicorette Patch SET 25mg/16h plaaster (nikotiin) on nüüdsest 44% tõhusam ning tugevaim nikotiinasendusravi plaaster Eesti turul.

Nicorette Patch SET

uus Nicorette Patch SET 25mg/16h plaaster (nikotiin) - ükski teine plaaster pole tõhusam!

Nicorette Patch SET 25mg/16h plaaster (nikotiin) on nüüdsest 44% tõhusam ning tugevaim nikotiinasendusravi plaaster Eesti turul.

Uus nikotiinasendusravi plaaster on välja töötatud spetsiaalselt selleks, et järgida suitsetaja vajadusi ning märkamatult leevendada sigaretinälga, andes püsiva efekti kogu päevaks.

  • Varasemast suurem kogus nikotiini tagab suurema tõenäosuse suitsetamisest efektiivselt loobuda.
  • Endiselt on Nicorette Patch SET (nikotiin) plaaster 16-tunnine ning suitsetamisest loobuja ei pea kasutama plaastrit öötundidel, mil organism pole harjunud nikotiini omastama.
  • Uus 25mg plaaster on poolläbipaistev ning oma mõõtmetelt väiksem võrreldes teiste Nicorette plaastritega.

Nikotiini sisaldavaid plaastreid Nicorette Patch SET nimetuse all on kolmes tugevuses:

  • 25 mg/16 tundi plaaster
  • 15 mg/1 б tundi plaaster
  • 10 mg /16 tundi plaaster

Antud plaastrid eraldavad vastavalt 25mg, 15mg ja 10mg nikotiini 16 tunni jooksul.

Nikotiini sisaldav plaaster tuleb paigaldada puhtale, karvadeta ja kahjustamata nahale iga päev erinevasse kohta, näiteks puusale, õlavarrele või rindkerele. Plaaster tuleb paigaldada hommikul ja eemaldada enne magamaminekut - siis on uni hea ja rahulik. Oluline on kanda plaastrit 12 nädalat, isegi siis kui suitsetamissoov kaob varem.

Soovitatav kasutamisskeem: Esimesed 8 nädalat - 25 mg/16 tundi Järgmised 2 nädalat - 15 mg /16 tundi Järgmised 2 nädalat - 10 mg / 16 tundi

Ootamatu suitsunälja korral (näiteks hommikul ärgates) on soovitatav lisaks plaastrile kasutada Nicorette Freshmint Gum (nikotiin) 2 mg või 4 mg ravimnärimiskummi.