Puudub Eestis kehtiv müügiluba või meil ei ole andmeid veel

Hedrin

Hedrin

Mis teeb Hedrin® lahuse eriliseks? Hedrin® lahus toimib unikaalsel moel. Ta ei toimi keemiliselt mürgina, vaid füüsi¬kaliselt, ümbritsedes täi ning sulgedes tema hingamisavad. Kahjur lämbub ja sureb.

Hedrin

Mis teeb Hedrin® lahuse eriliseks?

Hedrin® lahus toimib unikaalsel moel. Ta ei toimi keemiliselt mürgina, vaid füüsi¬kaliselt, ümbritsedes täi ning sulgedes tema hingamisavad. Kahjur lämbub ja sureb.

Kas Hedrin" lahus sobib kogu perele?

Kuna Hedrin™ lahus ei imendu läbi naha, võib preparaati kasutada lastel juba alates 6 elukuust Hedrin™ lahus ei sisalda lahusteid, mis võiksid astma korral tekitada probleeme.

Mis saab täi munadest?

Täi munadest lahtisaamine on tihti probleemiks. Hedrin® lahuse kasutamine kaheastmeliselt (korduv¬kasutus 7 päeva pärast esimest kasutuskorda) hävitab ka peale esimest kasutuskorda munadest koorunud täid.

Milline on Hedrin lahuse lõhn?

Hedrin lahus on värvitu, lõhnatu, siidjalt pehme vedelik, mida on lihtne kasutada.

Kuidas Hedrin lahust kasutada?

Hedrin® lahus tuleb kanda kuivadele juustele. On oluline, et juuksed saaksid lahusega täielikult kaetud juurtest kuni otsteni. Seejärel lasta juustel vabalt kuivada. Preparaat tuleb juustele jätta tunniks.

Toimeaine dimetikoon on lahuses seotud nn kandeaine tsüklometikooniga (juuksepalsamites sageli kasutatav aine), mis hiljem aurustub, jättes dimetikooni toimima.

Kuna Hedrin lahuse juustele kandmise järgselt lastakse juustel täielikult kuivada, ei põhjusta selle preparaadi juustel hoidmine ebamugavust. Juukseid pestes eemaldub preparaat kergesti.

Preparaadi teistkordne kasutamine seitsme päeva möödumisel hävitab efektiivselt kahe kasutuskorra vahel koorunud täid.

Kui suur kogus lahust on vajalik?

Vajamineva lahuse kogus on individuaalne ja sõltub juuste pikkusest ning paksusest.