Puudub Eestis kehtiv müügiluba või meil ei ole andmeid veel

Depremin

Depremin

Tunned ennast väsinu ja võimetuna? Kas energiapuudus masendab? Argipäeva mured võtavad võimust? Depremin on toidulisand enesetunde parandamiseks. See aitab argipäeva raskustega toime tuiia ja sobib ini-mestele, kellel on kalduvus meeleolu kõikumistele või elus emotsionaalselt raske periood.

 

 

Depremin

Tunned ennast väsinu ja võimetuna?
Kas energiapuudus masendab? Argipäeva mured võtavad võimust?

Depremin on toidulisand enesetunde parandamiseks. See aitab argipäeva raskustega toime tuiia ja sobib ini-mestele, kellel on kalduvus meeleolu kõikumistele või elus emotsionaalselt raske periood.

Depremin on toidulisand, mis on toeks kui tunned ennast väsinuna, närvilisena või oled kaotanud oma enesekindluse.
Meeleolu paremaks. Hingelisel heaolul ja meelte tasakaalul on oluline osa inimese psüühilisele, füüsilisele ja sotsiaalsele enesetundele. Klassikaliselt seostatakse vaimset tervist võime kusega armastada ja teha tööd ning areneda emotsionaalselt, sõlmida ja hoida inimsuhteid ning tunda empaatiat kaasinimeste vastu. Vaimne tervis ei ole püsiv seisund, see võib erinevatel eluperioodidel muutuda.


Vaimse tervise häiretest räägitakse siis, kui selle ilmingud segavad inimese töö-ja elutegevust ning vähendavad tema võimekust tulla toime või osaleda ühiskonnas. Halb meeleolu, masendus, hingelise erksuse puudumine, väsimus, tahtmatus osaleda ühiskonnas, une halb kvali¬teet ja närvilisus on levinumad sümptomid ning nende all kannatab teatud perioodidel elus enamik inimesi. Nende sümptomite käivitajaks võib olla kas tugev stress, lähedase inimese kaotus või mõni ebameeldiv või traagiline sündmus minevikus.


Head meeleolu võib soodustada sellega, et tihedamini teha asju, mis tekitavad meeldivaid emotsioone. Tasakaalustatud ja mitmekülgne toiduvalik ning piisav füüsiline koormus soodustavad ka vaimset tervist. Hingeline tugevus ja hea meeleolu annavad tugevama kindlustunde ning aitavad toime tulla ka raskematel eluperioodidel, kui elukeskkond muutub või tekib stressirohkeid situatsioone.

 

DEPREMIN - vaimse tervise toeks

Safranist valmistatud safranaalil on tõestatud positiivne toime vaimse tervise toetamises. Safranit saadakse spet-siaalsetest krookuse liigi (Crocus sativus) õitest. Ühe kilo safrani saamiseks on vaja 100 000 krookuse õit. Safranaal parandab meeleolu ja aitab vastu seista stressi rohkele argipäevale. Depremin tabletid sisaldavad standar-diseeritud safranaali sisaldusega safraniekstrakti SaffronExtr®, Päevane annus 2 tabletti sisaldab 30 mg SaffronExtr®- safrani ekstrakti, mis sisaldab 600 mkg safranaali.
Kuidas safranaal toimib?


Safraniekstrakti toime põhineb aju transmitterite noradre- naliini, dopamiini ja serotoniini taseme tõstmises, mille tagajärjel paraneb enesetunne. Toime ilmneb juba nädalase kasutamise järel, kuid soovitav kuuri kestvus on 4-6 nädalat. DEPREMIN - tablettides sisalduva SaffronExtr®- safranieks- traktiga on tehtud edukad kliinilised uuringud, kus kasutati 30 mg safrani ekstrakti päevas 6 nädala jooksul. Selline annus vastab DEPREMIN - tablettide päevasele annusele. Kliiniliste uuringute põhjal SaffronExtr® sisalduvad aktiiv- ained aitasid tasakaalustada enesetunnet ja olid rahustava ja und soodustava toimega. Samal ajal oli SaffronExtr® kasutajatel tunduvalt vähem körvaltoimeid kui paralleel- katsetes kasutatud sünteetilistel meelolu parandavatel ravimitel.

DEPREMIN tabletid sobivad kasuta Inimestel, kellel on ajutisi meeleol kõikumisi, raskeid perioode eraelus või stressirohke töö.

DEPREMIN-safraniekstrakti tabletid sobivad sulle, kui tunned ennast:
•    väsinuna
•    kurvameelsena
•    algatusvõimetuiia
•    rahutuna
•    ebakindlana


DEPREMIN tablette ei soovitata kasutada koos teiste meele-olu parandavate ravimitega, kui arst ei ole seda soovitanud. Raseduse ja imetamise ajal ei soovitata preparaati kasutada.
DEPREMiW tablette valmistatakse GMP-standardit järgides Soome ravimitehases.
DEPREMIN tabletid on laktoosi- ja gluteenivabad ning neid valmistades ei ole kasutatud magusaineid.


DEPREMIN tabletid ei sisalda loomse päritoluga koostisosi.
Annustamine: 1 tablett 2 korda päevas Pakend: 60 tabletti
Tootja: Hankintatukku OY Maaletooja ja info: Loodustoode OÜ Mustamäe tee 5, Tallinn