Privaatsuspoliitika

 

Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika eesmärgil meie kasutame terminid ’meie’ ja ’RX.ee’ kes on Drugsite Trust. ’Teie’ ja ’Lõpptarbija’ on Teie, kes on selle Veebilehe kasutaja.

Küpsised

Küpsis on väike andmehulk, mida hoitakse kasutaja kõvakettal ja mis  edastab informatsiooni ka kasutajast. Küpsised, mis on meie lehel, ei ole mingil viisil ühendatud isiklikult identifitseeritava informatsiooniga. Me kasutame seansiküpsiseid, et muuta see lihtsamaks navigate meie koduleheküljel ja anda teile suurem teenusi (ajalugu ning konto andmete vaatamine). Sessiooni ID küpsis aegub, kui sulgete brauseri. Kui te ei soovi küpsiseid aktsepteerida, saate endiselt kasutada meie veebilehte, kuid ei ole teil võib-olla võimalik mõneid teenuseid kasutada.

RX.ee ei tekita üksikute profiile sisestatud andmetega. Kui andmeid on kogutud, seda kasutatakse ainult seoses RX.ee või muudel eesmärkidel, nagu on kirjeldatud kogunemistes punktis. RX.ee ei anna, müü või anna üle isiklikke andmeid kolmandale osapoolele nende reklaamimiseks.

 

Kuid, Sinu meili sõnum, küsimus või kommentaar võib edastatud olema teistele RX.ee töötajatele, töövõtjatele või alltöövõtjatele, kes võib paremini sind aidata. Välja arvatud ametlikud õiguskaitseorganite uurimised, me ei jaga oma meili muude välisorganisatsioonidega. Siiski, meilid ja onlaini vorme ei ole turvaliselt kaitstud katkestist ja saatjad ei saa eeldada kindlat privaatsust.

Turvalisus

RX.ee jälgib üldtunnustatud tööstusharu standarti, et kaitsta isikuandmeid mis on esitatud meile, nii edastamise ajal kui ka me seda võtame vastu. Ei mingi edastamise viis üle Interneti, või elektroonilise hoiustamise meetodit on 100% turvalised. Seepärast, kuigi me püüame kasutada äriliselt vastuvõetavad viisid, et kaitsta oma isiklikke andmeid, me ei saa garanteerida selle täieliku turvalisuse. Meie kasutame SSL-i (mis tähendab „Secure Sockets Layer“ (turvasoklite kiht)), et kaitsta oma salastatud infot meie koduleheküljel. Kui teil on küsimusi meie veebilehe turvalisuse kohta, võite saata meili kasutades meie kontaktvormi.

Foorum/Teadete Tahvel

Kui kasutate foorumi / teadetetahvli või jututuba sellel veebilehel, Teie peate olema teadlik, et isikuandmeid mida Teie saadate seal saab lugeda, koguda või kasutada teiste kasutajate kõnealuste foorumil ja võiks kasutada et saate teile küsimata sõnumeid. Me ei vastuta isiklikult tuvastatavate andmete mida teie saate foorumites. RX.ee jätab endale õiguse piiratada külastajate kontod, kes kasutavad teenuseid ebajärjekindel meie kasutustingimustega.

Soovita Sõbrale

Kui te otsustate kasutada meie soovitus teenust et rääkida sõbrale meie veebilehest, meie palume teil oma sõbra nimi ja e-posti aadressi. Me automaatselt saadame sõbrale ühekordne mail kutsudes teda külastada saidi. RX.ee ei talleta seda teavet.

Registreerimine

Selleks, et kasutada mõni piirkonnad sellel veebilehel, peate esmalt täitma registreerimisvormi. Registreerimise käigus olete kohustatud esitama kontaktandmed, näiteks teie nimi, vanus, aadress, kasutajanimi, parool ning eelistamine tellimustest. Me kasutame seda informatsiooni et teiega ühendust võtta meie veebilehe teenustest, kui teil on huvi ilmutanud. Sul on võimalus ka anda oma demograafilisi andmeid meile; meie soovotame teile esindada selle informatsiooni, et meie saaksime pakkuda teile rohkem isikliku kogemuse meie veebilehel.

Kui teie isiklikult tuvastatavad andmed muudavad või kui te ei soovi enam meie teenust, teie võite uuendada või deaktiveerima oma andmed sisse loogides kontole või kirjutades meie Klienditeenindusele või võttes meiega ühendust telefoni teel või posti teel aadressil mis on  kontaktandmetes eespool.

Meili Paljastamine

Kui Teie tellite meilid, me saadame ainult sõnumeid et teavitada teid meie teenustest veebilehel, kui teil on huvi ilmutanud. Need meilid võivad sisaldada juhuslikku sponsori sõnumi. Meilid mida saadetakse sulle alati sisaldavad vähemalt ühte selgelt nähtav link et tellimuse tühistada.

Kolmanda Osapoole Reklaam

Me kasutame kolmandate isikute reklaami et näidata reklaame, kui külastate meie veebisaiti. Need äriühingud võivad kasutada teavet (välja arvatud teie nime, aadressi, meiliaadressi või telefoninumberi) teie külastuste selle ja teiste veebilehtede et anda teadaandeid kaupade ja teenuste teie olete huvitatud. Kui soovite rohkem teavet sellest tavast ja teada oma valikuid, et info ei kasutataks nende ettevõtete poolt. Mõned ettevõted kasutavad küpsiseid meie koduleheküljel. Meil ei ole juurdepääsu ning me ie saa kontrollida neid küpsiseid. See privaatsuse teadaanne hõlmab kasutamist küpsiseid ainult RX.ee’s ja ei kata küpsiste kasutamine mis tahes kolmandate isikute reklaami firmad.

Loobumine

Pakume teile loobumise võimaluse millel on Teie isikuandmeid kasutatakse teatud eesmärkidel, kui me küsime seda teavet. Näiteks, kui teie seadistate oma konto ja ei soovi saata meilt täiendavat materjali, võite märkida seda oma eelistuse registreerumisel. Kui te ei soovi enam saata meie uudiskirja, võite loobuda nende kättesaamist, järgides juhiseid mida sisaldub iga uudiskirja, siise loogides kontole või kirjutades meie meilile.

Seaduslik Paljastus

RX.ee jätab endale õiguse avaldada teie isikuandmeid kui seda nõuab seadus ja kui me usume, et avalikustamine on vajalik, et kaitsta meie õigused ja / või vastata kohtumenetluse, kohtu korralduse või juriidilise protsesse meie veebilehel.

Muudatused Privaatsuspoliitikas

Kui me otsustame muuta meie privaatsuspoliitikat me postitame need muutused käesoleva privaatsusavalduses kodulehel ja mujal kohal, et Teie olete teadlik, millist teavet me kogume, kuidas me seda kasutame ja millistel asjaoludel me seda avalikustame. Jätame endale õiguse muuta käesoleva privaatsuspoliitika igal ajal, et siis vaadake palun seda korduvalt. Kui me teeme mingid materiaalsed muutused, meie anname Teile seda teada siin, maili teel või kodulehel.

European Interactive Digital Advertising Alliance Kontrollige oma küpsised siin.