Puudub Eestis kehtiv müügiluba või meil ei ole andmeid veel

ArthroStop

ArthroStop®

ArthroStop® Hyal on liigesevõiet toitev ja uuendav kõrge kvaliteediga looduslik preparaat, mis aitab kaasa liigeste paremale õlitatusele ja liikuvusele ning muudab liigeste liikumise pehmeks ja hõõrdumisvabaks.

 

ArthroStop®

Teie liigeste parem "õlitatus" ja liikuvus

ArthroStop® Hyal on liigesevõiet toitev ja uuendav kõrge kvaliteediga looduslik preparaat, mis aitab kaasa liigeste paremale õlitatusele ja liikuvusele ning muudab liigeste liikumise pehmeks ja hõõrdumisvabaks. Preparaat sisaldab kõrge naatriumhüaluronaadisisaldusega unikaalselt paten¬teeritud looduslikku ekstrakti Hyal-Joint™. Hyal-Joint™ on tänapäeval teadaolev aktiivseim suukaudselt manustatav hüaluroonhappe vorm.Tegemist on hapendatud hüaluroon- happest 2 korda ja tavalisest hüaluroonhappest 2 kuni 4 korda aktiivsema liigesevõide toiteainega.

Liigeste ehitus

Luude liigendatud pind on kaetud artikulaarsete kõhrede ning liigesevõidega („liigesemääre"). Normaalse terve liigese pu¬hul on kõhred siledad ja liigesevõie on liigeste määrdeaineks piisavalt kõrge kvaliteediga.

  • Toimib määrdeaine, pehmenduse ja amortisaatorina
  • Vähendab luupindade hõõrdumist ja kindlustab liigeste korrektse ja sujuva liikuvuse
  • Pakub toiteaineid ja toidab kõhresid


Osteoartriidi korral on naatriumhüaluronaadi sisalduvus nii liigesevõides kui ka kõhredes oluliselt vähenenud. Tervete põl¬vede hüaluroonhappe kontsentratsioon on 2,5 -4 mg/ml.

ArthroStop® Hyal kasutegurid:

  • Parendab liigesevõide viskoossust (hüaluroonhappe kõrgem kontsentratsioon annab parema viskoossuse)
  • Kaitseb ja toidab liigeskõhresid ning suurendab nende elastsust
  • Soodustab liigesvedeliku teket ning aitab ära hoida liigespindade omavahelist hõõrdumist
  • Kindlustab liigeskõhre kvaliteetse ainevahetuse
  • Omab kaitsvat ja taastavat efekti kogu liikumisaparaadile
  • On hästi talutav ja ohutu

Millal on ArthroStop Hyal preparaadi kasutamine vajalik?

Inimestele, kelle liigesed tekitavad ebamugavust ja kes soovi¬vad või vajavad aktiivse eluviisi säilitamiseks oma toidulauda rikastada spetsiifiliste toodetega. Preparaati võib liigesevõide ja liikuvuse toetamiseks tarvitada muude lisanditeta, kuid soovitame ArthroStop preparaate (ArthroStop Pius tabletid, ArtroStop Hyal tabletid, ArtroStop kreem) omavahel kombi¬neerida, et tagada maksimaalne hooldus nii teie liiges- kui ka kogu liikumissüsteemile.

Päevane annus sisaldab: mg /1 tablett
Hyal-Joint™
naatriumhüaluronaat 60-70%    42,00mg
Annustamine


Liigeste liigesevõide toitmiseks ja liigeste funktsionaalsuse säilitamiseks on preparaadi soovituslik päevane kogus 40mg. Soovitame tarvitada preparaati üks või kaks korda päevas.

Maaletooja: Remedex OÜ, Pärnu mnt 535, Saku
vald, Harjumaa 76401
Tootja: Walmark, a.s., Tšehhi Vabariik