Tingimused

 

Tingimused

See veebileht on ette nähtud vaatamiseks ainult Eesti publikule. Kui te olete mõnes teises riigis, kohalik seadus võib lubada juurdepääsu meditsiini sisalduva teabe sellel veebilihel.

Tere tulemast RX.ee'le. See veebileht peetakse teenuseks meie klientidele. Kasutades RX.ee te nõustute järgmised tingimused. Palun vaadake järgmisi termineid hoolikalt. Kui te ei nõustu nende tingimustega, siis ei tohi kasutada seda veebilehe.

1. Tunnustamise Leping

Lepingu eesmärgil meie kasutame terminid ’meie’ ja ’RX.ee’ kes on Drugsite Trust, tema õigusjärglased, partnerid, liitunud partnerid, filiaalid ja õigusjärglased. ’Teie’, ’Kasutaja’ ja ’Lõpptarbija’ on Teie, kes on selle Veebilehe kasutaja. Terminid ’sisu varustaja’ ja ’sisu varustajad’ viitavad äriühingutele, organisatsioonile, korporatsioonile, ühendusele, üksikisikule, usaldusühingule või piiratud kohustusega äriühingutele mida varustab RX.ee sisu. Te nõustute tingimustega kirjeldatud käesoleva Kasutamistingimuste Lepingus (’Leping’) lugupidavalt meie Interneti Veebilehele (’Veebileht’). Käesolev Leping moodustab terviklikkus ainult Teie ja Meie kokkuleppel, ja see asendab kõik varasemad või samaaegsed kokkulepped, lubadused, garantiisid ja käsituslepped lugupidavalt Veebilehe sisule, tootele või teenusele või Veebilehe kaudu ning objekti ainega käesoleva lepinguga. Käesolevat lepingut võib muuta igal ajal meie poolt ilma teavitamita. Hiljemalt lepingu pannakse üles koduleheküljel, ja Sa peaksid vaatama käesoleva lepingu enne Veebilehe kasutades. Kasutades Veebilehe, Sa nõustud viimaseid lepingu tingimuste muutusega.

2. Autoriõigus ja Kaubamärgid

Sisu, korraldus, graafika, koostamine, kavand, digitaalne muundamine ja muud küsimused seotud Veebilehega on kaitstud vastavalt kehtivatele Eesti ja rahvusvaheliste autoriõiguse, kaubamärkide ja muude varaliste (sisaldama kuid mitte piiratud intellektuaalse omandi) õigusi. "RX.ee" ja teised ühikud on RX.ee'i kaubamärgid või registreeritud kaubamärgid. Muud tooded, firmade nimed ja sisu Veebilehel võivad olla nende omanike kaubamärgid või autoriõigused. Eridokumentidel selles serveris võvad olla erinevad autoriõiguse tingimused, ja see on märkitud kõnealuses dokumentides. Kopeerimine, ümberjaotus, kasutus või avaldamine Teie poolt selles suhtes või mingi osa Veebelihest, välja arvatud nagu on lubatud käesoleva lepingu, on rangelt keelatud. Sul ei ole omandusõigusi mis tahes sisu, dokumente või muid materjale vaadatud veebilehe kaudu. Teave või materjale lähetamine Veebilehel RX.ee ei moodusta õiguste loovutamist mistahes õigusi sellist teavet ja materjale.

3. Piiratud Kasutusõigus

Sisu, graafika, kuju või dokumendi vaatamine, trükkimine või allalaadimine Veebilehel võimaldab Sulle ainult piiratud, ainuõigus litsentsi kasutamiseks ainult Teile ja enda isiklikuks kasutamiseks. Materjalid käesoleval veebilehel ei või kopeerida, reprodutseerida, uuesti välja andma, üles laadida, postitada, edasi anda, kommertsialiseerida, jaotada ühelgi muul viisil või ühendada infootsiseadmete, elektroonilise või tehnilise süsteemiga ainult et Teie võite alla laadida vaadatud materjale ühe koopia enda arvuti isiklikuks mitteäriliseks kasuramiseks (kuid mitte edasimüügiks või ümberjagamist), tingimusel et teie hoiate puutumata kõik autoriõigused ja muud omandiõiguse teateid. Materjalide muutmine või materjalide kasutada mingil muul eesmärgil, on sisuteenuse pakkuja autoriõiguse ja muid varalisi õigusi rikkumine. Kasutamine niisuguse materjale muujal veebisaidil või võrgustatud arvuti keskkonnal on keelatud. Kõik materjali õigused, omandiõigus ja huvitatus sellel saidil (sh kuid mitte ainult kõik autoriõigused, kaubamärgid, teenuse kaubamärgid, nimetused) on omanduses või kontrollitud ja jäävad koguaeg kuuluma RX. ee või selle sisu levitajatele.

4. Toimitamine, Kustutamine ja Muutused

Meie jätame endale õiguse oma äranägemise järgi muuta või kustutada mis tahes dokumente, andmeid või muud sisu kantud Veebilehel igal ajal ilma ette teatamata.

5. Ettepanekud

Kui Teie saadate ettepanekud ( Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} http://rx.ee/saata-email.html ) või loomingulise soovitusi, ideid, märkmed, joonistused, mõisted, või muud informatsiooni (ühiselt ''Ettepanekud'') Ettepanekud jäävad RX.ee'is ja loetakse seda varaks. Mitte ükski Ettepanek on mingi usalduse kohustuse objekt RX.ee osast ja RX.ee ei vastuta Ettepaneku kasutamist või paljastust. Teie seetõttu esindate ja kinnitate, et Teil on kõik vajalikud õigused ja argumendid Ettepanekute teie varustate ja et kõik sisalduv teabe ei riku mingeid varalisi või muid kolmandate isikute õigusi, ega ei sisalda halvustusi ega ebaseaduslikku teavet. Lisaks Teie garanteerite, et kõik Ettepaneku nn moraalsed õigused mida Teie pakute on loobutud. RX.ee peab kõikide oma teadaolevate või edaspidi olemasolevate õiguste esildised igat liiki ja laadi kogu universumi püsivuse ja õiguse piiramatut kasutamist Kaastööd mis tahes otstarbel, äri või muul viisil ilma hüvitiseta pakkuja Kaastööd.

RX.ee ei toeta ja ei kontrolli Ettepanekute sisu mis on esitatud teistega Veebilehele. Ettepanekud mis on esitatatud Veebilehele ei ole läbi vaadatud RX.ee enne postitamist ja ei pruugi kajastada arvamust või RX.ee poliitika. RX.ee ei anna otsest ega kaudset garantiid Veebilehe Ettepanekute sisu või Ettekaneku täpsuse ja usaldusväärsuse või teisi esildisi ja materjale Veebilehel. Kuid RX.ee jätab endale õiguse takistada teie kaastööd tegemist Veebilehel ja toimetada, muuta ja / või eemaldada Ettepanekud ilma mingi põhjuseta.

6. Hüvitis

Teie nõustute kaitsta, hüvitada ja hoidma ohutu RX.ee, seda partnerid ja nende olenematu direktorid, ametnikud, töötajad ja esindajad (ühiselt ’Liitunud Osapooled) mõnest ja kõikidest väidestest, tegevustest, hagidest või menetlustest, samuti ka kõikidest kahjudest, kohustustest, kahjutustest, kuludest ja kulutustest (sealhulgas põhjendatest tasudest ja kuludest) mida tulenevad: (a) mis tahes materjalist postitatud Teiega, mis rikub autoriõiguse, kaubamärgi, ärisaladuse, teene, patendi või muu intellektuaalomandi õiguse mis tahes isiku või häbistab isiku või rikub nende õigusi reklaami või eraelu puutumatust; (b) ükskõik milline moonutamine tehtud Teie kaudu seoses Teie Veebilehe kasutamisel; (c) mis tahes Teie käesoleva lepingu tingimusi mitteallumine; ning (d) väited, mis puudutasid mingi vastutuse, kaotuse, nõuduse ja / või kulude, mis tulenevad või seotud Teie Veebilehe kättesaadavust ja kasutamist, sealhulgas teave saadud veebilehe kaudu. Eelnevatele vaatamata RX.ee jätab endale õiguse võtta oma kulude ainuõiguse kaitset ja kontrollida iga küsimusega Teie hüvitise suhtes, sel juhul Teie täielikult koostöötate RX.ee kinnitades kõiki olemasolevaid kaitset.

7. Edasiandmatu

Teie õigus kasutada Saidi ei ole üleantav. Iga parool või õigus saada teavet või dokumente ei ole üleantav.

8. Alaealised

Kui Teie olete nõustunud lubama Sinu alaealise lapsi, või lapsi, kelle jaoks Sa oled seaduslik eestkostja ("Alaealine"), kasutada seda Veebilehte, nõustute, et olete ainuisikuliselt vastutav: (a) võrgu tegevust niisuguse alaealise; (b) jälgida niisuguse alaealise Veebilehe juurdepääsu ja kasutamise; ning (c) tagajärjed niisuguse alaealise selle Veebilehe kasutamisel.

9. Kolmanda Isiku Teenused

Me võimaldame ligipääsu või reklaamida kolmanda kauplejate andmetele (’Kauplejad’), kust Teie võite osta kaupu või teenuseid. Te mõistate, et me ei tööta või kontrolli Kauplejate toodete või pakutavate teenuste. Kauplejad vastutavad kõiki aspekte töötlemise, arvete ja müügijärgse teeninduse läbiviimise eest. Meie ei ole ühinenud Teie ja Kauplejate vahel sõlmitud tehingutega. TEIE NÕUSTUTE, ET KAUPELAJTE TEENETE KASUTAMINE ON SINU ENDA RISK JA ILMA MEIE GARANTIITA, VÄLJENDAMA, EELDATUD EGA MUUD KAASA ARVATUD OMANDIÕIGUSE, TEATUD EESMÄRGI MÜÜKE VÕI TÕELEVASTAVUSE KOHTA. MINGIL JUHUL MEIE EI VASTUTA ÜHEGI KAHJU (OTSESE VÕI KAUDSE), MIDA TULENEVAD MIS TAHES TEHINGUITEST SINU JA KAUPLEJATE VAHEL VÕI MIS TAHES ESITATAV TEAVE KAUPLEJATE VEEBILEHEL VÕI MÕNE MUUJAL VEEBILEHEL LINGITUD MEIE KODULEHEGA. Kolmanda osapoole reklaame veebilehe sissevõtt ei tähenda RX.ee soovitust, kinnitamist või heakskiitust reklaamitava kaupade / teenuste kvaliteedi või muude omaduse või kvaliteedi Kaupleja kauba / teenuste kohta. Teie nõustute mitte toetuda väidete reklaamitava kaupade / teenust kohta sellel Veebilehel. Kuivõrd soovitakse, et Teie täidaks kõik mõistlikute uurimisi kvaliteedi, piisavuse, seaduslikkuse, sobivuse ja võime Kauplejate kauba / teenuse vastavalt Teie vajadustele. Kauplejatel ei ole õigust siduda RX.ee kuidagi, sealhulgas kuid mitte ainult küsimuste mis puudutavad garantii, kaupade piisavuse ja kõik teised probleemid.

10. Kolmanda osapoole Kauplejate Poliitika

Kõik eeskirjad, poliitika (sealhulgas Privaatsuspoliitika) ja Kauplejate töökord millegi suhtes rakenduvad Teid niisugusel Veebilehel. Me ei vastuta Teie teabe tagatud Kauplejatele. Meie ja Kauplejad on sõltumatud töövõtjad ja kumbki osapool ei või volitusi teha mis tahes selgitusi või kohustusi teine teise nimel.

11. Maksed

Kui Teie ostate midagi Meilt või Kauplejalt Teie kinnitate ja garanteerite, et: (i) kreedit teave mida Teie esitage on tõene ja täielik; (ii) Teie kantud maksed on makstud Teie krediit kaardi ettevõtega, ning (iii) Teie maksate tasumiseks kantud postitatud hinnad, sealhulgas kõik rakendatavad maksud.

12. Lingid teistele Veebilehtedele

See veebileht sisaldab linke teistele veebilehtidele. Me ei vastuta nende veebilehtide sisu eest ega nende täpsust või arvamusi sel veebilehtedel ning Meie ei uuri, ei jälgita ega kontrolli sellise veebilehe õigsuse või täielikkuse. Meie Veebilehe lingitud veebilehe sissevõtted, ei tähenda Meie heakskiitmist või lubamist.

13. Rikkumispoliitika

RX.ee vastavalt 17 EU.C. Paragrahve 512, mida on muudetud II jaotise Digital Millennium Copyright Act’i ("Seadus"), on õigus, kuid mitte kohustus lõpetada oma litsentsi kasutada Veebilehe kui ta otsustab oma äranägemisel, et olete sattunud toime rikkumise, sealhulgas väidetava tegude esmakordne või korduv rikkumine, sõltumata sellest, kas materjali või tegevus on lõppkokkuvõttes rikkumisel määratakse. RX.ee kohandab ja ei häiri tehnilise poolt standardiga mida kasutatavad autoriõiguste omanikud et kaitsta nende materjalidega.

Meie määratud esindaja teadete saamiseks väidetavat rikkumist on:

E-posti teel: Kasutage meie kontakti vormi.

Lisaks, mis tahes kirjalik teade mis puudutab laimava või ebaseaduslikku tegevuse, kas autoriõiguse, patendi, kaubamärgi või muu varalise õiguse, tuleks saata meie määratud esindajale, loetletud eespool, ja see peab sisaldama järgmist teavet:

A. Füüsiline või elektrooniline allkiri volitatud isik tegutseda omaniku ainuõigust on rikutud;

B. Identifitseerimine autoriõigusega tööde väidetavalt on rikutud, või kui mitmekordne autoriõigusega kaitstud teosed ühe online sait on hõlmatud ühe teate, esindaja nimekirja selliste tööde sel alal;

C. Materjali tunnusandmed, mis on väidetavalt rikkuva või olla teemaks ebaseaduslik tegevus ja see tuleb eemaldada või millele juurdepääs tuleb puudega ning Teavita piisavalt teavet, mis võimaldab meil leida materjali;

D. Teavita piisavalt teavet, et võimaldada meiega ühendust kaebuse esitanud isikule;

E. Kinnitus, et kaebuse esitanud pool on hea usus, et materjali kasutamine viisil kaevanud ei ole autoriõiguse omaniku, tema esindaja või seadusega ning

F. Kinnitus, et andmed on õiged, ja all uskovani siiralt, et kaebuse esitanud isik on volitatud tegutsema fraktsiooni omaniku ainuõigust on rikutud.

14. Child Online Protection Act Teavitamine

Käesolevaga teatame, et vanemliku kontrolli kaitsmine (nagu arvuti riistvara, tarkvara või filtreerimise teenused) on müügil, mis võib aidata Teil piirata juurdepääsu materjalidele, mis takistavad alaealise lapsi.

15. Info ja Pressiteated

Veebileht võib sisaldada meist teavet ja pressiteateid. Kuigi seda infot oli arvatavalt täpset kuupäeva seisuga valmis, Meie loobume mis tahes kohustuse ajakohastada kõnealust teavet ega pressiteateid. Teave äriühingutest vaid mitte Meie kompaniist, ei tohi toetuda, kui nad olid tagatud Meie poolest.

16. Muu

Kõik vaidlused Teie ja RX.ee vahel mis tekivad seoses käesoleva Lepinguga lõplikult lahendatakse vahekohtumenetlusega, mida haldab Vahekohtu Assotsiatsioon vastavalt oma Kaubandusliku Vahekohtu Eeskirja, kasutades Kiirmenetluseid ja otsuse andmise eest, vahekohtunik (-ud) võib sisestanud olema mis tahes pädevasse kohtusse. Vahekohtunik peab olema üldiselt oskav õiguslikus ja äri aspektis käesoleva Lepingu seosel.

17. Lahtiütlus ja Piirangud

Veebilehel esitatud teabes võib esineda tehnilisi ebatäpsusi või trükivigu. Veebilehel esitatud infot võib igal ajal muuta ilma sellest ette teatamata või muid kohustusi selleks võtmata. RX.ee samuti võib teha parandusi ja / või muudatusi toodete ja / või teenusete igal ajal muuta ilma sellest ette teatamata või muid kohustusi selleks võtmata.

· Meditsiiniline Hoiatused

See Veebileht on loodud et pakkuda Teile üldise tervisealase teabe üldisel hariduslikel eesmärkidel. Tervisealase teabe sisustatud sellel Veebilehel ja interaktiivsed vastused ei ole mõeldud erialaseks nõustamiseks ja ei ole mõeldud isiklikku konsulteerimise kvalifitseeritud arsti, apteekri või muu tervishoiutöötajate asendamiseks. Teie peate alati küsida haiguse, haiguse sümptomide ja asjakohase ravimeetodite kohta. Kui teil on või Teie kahtlustate, et teil on meditsiiniline probleem või haigusseisund, võtke kohe ühendust kvalifitseeritud tervishoiuteenuse levitajaga. Teie ei tohi kunagi eirata arsti nõu sellepärast et, Teie olete lugenud sellest Veebilehes.

 

Me ei anna mingit garantiid, et käesoleva Veebilehe sisu vastab valitsuse määrused, mida nõutavad retseptiravimi tooteid teabe paljastust. Sisu oli välja töötatud kasutamiseks Eestis ning ei meil ega infosisu pakkujatel teevad esinduse sisu kohta, kui seda kasutatakse muus riigis. Kuigi sellel leheküljel sisalduva iformatsioon on saadud allikatest, mida peetakse usaldusväärseks, ei Meie ega sisu varustajad volitavad koodide, hindade, terapeutilise sisalduse või muude andmete täpsust mida sisaldab Veebileht. Me ei pakku arstiabi, ega meditsiiniliseid või diagnostiliseid teenuseid. Ei me ega infosisu varustajad ei garanteeri, et selle veebilehe sisu hõlmab kõiki võimalikke kasutusviiseid, suuneid, ettevaatusabinõudeid, koostoimeid, või kahjulikke toimeid, mis võivad olla seotud mis tahes teraapiaga.

 

Sa ei saa edastada kohaldamise mis tahes teavet sellel veebilehel kohaldatava Teie konkreetsetele asjaoludele. Teie usaldusväärsus teabe ja sisu peale, mida Teie savutate sellel Veebilehel on ainult Teie isiklikul vastutusel. Ei me ega infosisu varustajad ei vastuta Teie teiste isikute või vara kahju või vigastuse (sh surma) eest, mis tulenevad Veebilehe informatsiooni, idee või juhiste kasutamisest, mis on Teile pakutud.

 

· Vastutuse Hoiatused

RX.ee ja infosisu varustajad on kasutatud mõistliku hoolsust selle Veebilehe info kogumisel ja aruandlusel ning said sellise teabe allikatest mida peetakse usaldusväärseks. Kuid RX.ee ja infosisu varustajad ei volita Veebilehe teabe õigsust. Info, mis kajastab hinnad ei ole müügipakkumine. Kliiniline info on mõeldud täienduseks kuid mitte asendamiseks arstide, apteekrite, meditsiiniõdede või teiste tervishoiutöötajate teadmisi, kogemusi, oskusi ja kohtuotsusi seotud patsientide hooldamisega. Ravimi või ravimite kombinatsiooni hoiatuse puudumine ei tohi tõlgendada nii, et ramivi või ravimite kombinatsioonid on ohutu ja nõuetekohane, ning tõhus Teie konkreetsest olukorrast.

INFORMATSIOON VEEBILEHEL ON TAGATUD ’NAGU ON’ JA ’NAGU SAADAVAL OLEV’ JA RX.EE JA INFOSISU VARUSTAJAS EI GARANTEERI EGA ESINEDA OTSESEID EGA KAUDSEID ANDMETE ÕIGSUSEID, MILLEST SEE INFO ON KOOSTATUD VÕI ANDMETE ÕIGSUSE EEST NING KEELDUB KAUDSE GARANTIIDEGA SEOSES KAUBANDUSLIKU SOBIVUSEGA VÕI KOHASUSEGA TEATUD EESMÄRGIL.

INFORMATSIOON VÕIB SISALDADA VIGU VÕI MUUD PIIRANGUD. RX.EE JA VEEBILIHEGA SEOTUD OSAPOOLED EI VÕI KASUTADA VEEBILEHE MISTAHES INFORMATSIOONI VÕI TEENUST. ME EI VASTUTA ÜHEGI TÄITMATA JÄTMISE VÕI TÄITMISE VÄÄRAMATU JÕU JUHUL. EI MINGI NÕU VÕI INFO, KAS SUULINE VÕI KIRJALIK, MIS SAAVUTAS TEILT MEILE VEEBILEHE KAUDU PEAVAD LOOMA MINGIT GARANTIID VÕI ESINDUSE MIS EI OLE SELGESÕNALISELT VÄLJENDATUD KÄESOLEVAS LEPINGUS.

SEE VEEBILEHEKÜLG JA INFOSISU VARUSTAJAD EI PAKU ARSTIABI SEOSES KÄESOLEVA VEEBILEHEGA. KASUTAJAD VASTUTAVAD SELLEL VEEBILEHEL SISU KASUTAMISE EEST. LITSENTSITUD MEDITSIINITÖÖTAJA VASTUTAB ISESEISVA ULATUMISE MEDITSIINILIST OTSUSTUSVÕIMET JA SELLE TULEMUSEL DIAGNOOSI JA RAVI EEST, OLENEMATA MIS TAHES KASUTAMINE SISALDUS. VEEBILEHEKÜLJE KASUTADES, TE TUNNISTATE JA NÕUSTUTE, ET INFORMATSIOON SELLE VEEBILEHEL VÕIB SISALDADA EBATÄPSUSI JA MUUD VEAD.

TEIE KASUTATE SEDA VEEBILEHE NING MATERJALI JA TEABE OMA VASTUTUSELE EEST. RX.EE JA INFOSISU VARUSTAJAD EI VASTUTA MISTAHES KAHJUDE EEST, MIS TULENEVAD VEEBILEHE KASUTAMISEL NING SEALHULGAS MIS TAHES TULEMUSRIKAS, ERI-VÕI SARNASE KAHJU, ISEGI KUI NÕUSTATAKSE SELLISE KAHJU TEKKIMISE VÕIMALUSE.

KÕIK KOHUSTUSED JA VASTUTUSED TEKITATUD KAHJU VIIRUSTEGA JA MUUDE PAHATAHTLIKU TARKVARAGA MIDA SISALDUVAD SELLES VEEBILEHES ON KEELDUNUD. MEIE EI VASTUTA TEIE MISTAHES JUHUSLIKU, ERILISE VÕI KAUDSETE KAHJUDE EEST (SEALHULGAS SAAMATA JÄÄNUD TULUD), MIS VÕIVAD TULENEDA KASUTAMISE VÕI VÕIMETUS KASUTADA MEIE VEEBILEHEKÜLGE. RX.EE EI ÕIGUSTA EGA ESINDA MIS PUUDUTAB MATERJALIDE KASUTUSE VÕI TULEMUSE KASUTAMISE SELLEL VEEBILEHEL ÕIGSUSE, TÄPSUSE VÕI USALDATAVUSE POOLEST. MEIE JA MEIEGA SEOTUD OSAPOOLED EI VASTUTA KAUDSET, ERILISTE, JUHUSLIKE VÕI PÕHJUSLIKE KAHJUDE (SH KAHJUD TEGEVUSE VÄHENEMINE, SAAMATAJÄÄNUD TULU, KOHTUVAIDLUSED, VMS) EEST, KUI KAS SEE PÕHINEB LEPINGU RIKKUMISEL, RIKKUMISE GARANTII KAHJUL ( SH HOOLETUSE), TOOTEVASTUTUSEL VÕI MUUL VIISIL, ISEGI KUI NÕUSTATAKSE SELLISE KAHJU TEKKIMISE VÕIMALUSEST. ÜLALNIMETATUD KAHJUDE EITUS ON PÕHIELEMENT MEIE JA TEIE VAHEL TEHINGUTE ALUSEL. SEE VEEBILEHT JA INFO EI OLE TAGATUD ILMA PIIRANGUTETA.  TEIE NÕUSTUTE, ET TEIE VASTUTUSE PIIRAMISE NÕUSOLEK PUUDUB, MEIE EI ANNA LUURDEPÄÄSU VEEBILEHELE, TEENUSTELE VÕI INFOSISULE.